Microsoft стала активніше рекламувати свій браузер, Edge для користувачів Google Chrome. Нові рекламні оголошення з'являються в різних додатках і сервіси Windows 10, а також на веб-ресурсах компанії Microsoft. Схоже, компанія хоче всіма способами переманити користувачів в свій браузер, і сподобається далеко не всім користувачам.

Реклама Microsoft, скріншоти

На збільшення реклами браузера Edge першими звернули увагу звичайні користувачі комп'ютерів під управлінням Windows 10. Враховуючи, якими раніше були браузери від Microsoft, користувачі не поспішають змінювати свій браузер за умовчанням.

Ресурс WindowsLatest звернув увагу на публікації користувачів і зібрав цілу колекцію різних оголошень, які закликають до переходу на Edge. У багатьох з цих оголошень Edge називається “новим браузером, рекомендованим Microsoft”.

Реклама Microsoft, скріншоти

Популярні новини зараз
Військовий розповів, скільки працівників ТЦК були на фронті: "Вони навіть не знають, що це" Чоловік знайшов 2,5 млн грн у банках від какао, але не зміг їх витратити: навіть банку не потрібні Не мають законної сили: через які повістки не зможуть покарати Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що 40-річну Ниву перетворили в Гелик. Правда, на автомобіль від Mercedes він схожий здалеку, а ось поблизу відразу ж помітні відмінності. До того ж, Ниву чомусь зробили заниженою. Втім, автомобіль виконує свою головну функцію - він привертає погляди оточуючих.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple виплатити своїм користувачам компенсації на 18 мільйонів доларів. Причиною цього став судовий позов, який подали на еп її користувачі. Компанії довелося погодитися, щоб заощадити час і ресурси.

Також Знай.uа повідомляв, що електрокари Volvo обзаведуться новими голосами, які будуть попереджати про небезпечне зближення з пішоходами та велосипедистами.