ГАЗ-21 є знаковим автомобілем радянського автопрому. Звичайно, його фірмовий дизайн не залишав байдужим. Однак, деякі з модифікацій роблять цей автомобіль тільки краще.

ГАЗ-21, фото з Instagram

днями в місті Дрогобич Львівської області була помічена “Волга” третьої серії, яка випускалася з 1962 по 1970 рік, з досить нестандартним тюнінгом. Приміром, Волгу оснастили турбіною, а також вирізали отвір у капоті з метою збільшення простору. Правда, це лише для дизайну, але виглядає нестандартно, і в якійсь мірі навіть красиво.

ГАЗ-21, фото з Instagram

Крім того, модифікована “Волга” отримала перероблену підвіску і в результаті стала помітно нижче. Щоправда, зміни не торкнулися салону, так як він і без цього відмінно вписується, так і зберігся він цілком собі добре. Крім змін під капотом, тюнери змінили вихлоп.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що 40-річну Ниву перетворили в Гелик. Правда, на автомобіль від Mercedes він схожий здалеку, а ось поблизу відразу ж помітні відмінності. До того ж, Ниву чомусь зробили заниженою. Втім, автомобіль виконує свою головну функцію - він привертає погляди оточуючих.

Як повідомляв Знай.uа компанія Apple виплатити своїм користувачам компенсації на 18 мільйонів доларів. Причиною цього став судовий позов, який подали на еп її користувачі. Компанії довелося погодитися, щоб заощадити час і ресурси.

Також Знай.uа повідомляв, що електрокари Volvo обзаведуться новими голосами, які будуть попереджати про небезпечне зближення з пішоходами та велосипедистами.