Популярний мережевий багатокористувацький шутер готує новий сюрприз шанувальникам - незабаром у грі стартують дні Зоряних Воєн - про це повідомляється в офіційному акаунті гри в Twitter.

Поки ж у внутрішньоігровий магазин додали дуже популярних раніше персонажів з всесвіту Star Wars - Рея, Кайло Рена і штурмовика ситхів.

Час і дата івенту поки не повідомляється.

Популярні новини зараз
Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Раніше Знай писав, що у Fortnite відбулося музичний захід. Творці гри іронічно представили, як "просто невелике шоу для нової музики Скотта Вокера, Astronomical, яким насолоджуються кілька шанувальників". Насправді, концерт репера онлайн відвідало - 12,3 мільйона осіб.

Це найбільша кількість одночасних гравців, яку бачила Королівська битва, і приблизно на 2 мільйони більше, ніж результат музиканта EDM Marshmello's, отриманий у минулому році. У той час він рекламувався як історична подія, хоча внутрішньоігрові концерти були відомі і раніше, але, безумовно, в Fortnite вони отримали нове життя. Під час виступу Тревіса Скотта.

Також Знай повідомляв, що наративний директор Infinity War Тейлор Куросакі, який був одним з провідних керівників кампанії Modern Warfare, дав інтерв'ю з VentureBeat, щоб розповісти про те, як студія змогла зберегти оповідання в світі Call of Duty: Modern Warfare і поєднати його з новими сезонами Warzone.

Куросакі каже, що студія замислюється про продовження історії протягом сезонів і демонструє шанувальникам більш глибокий погляд на спільну історію всесвіту.

"У минулому ми багато говорили про те, чи є в таких іграх, як Fortnite, оповідання. Я б сказав, так, абсолютно. Я б сказав, що Warzone теж. Але для мене це жанр і тон, який мені дуже подобається", - зазначив Тейлор Куросаки.