Користувач Reddit Tkade14 відчув незвичайний збій під час гри Call of Duty: Modern Warfare (2019), який зазвичай переводить гравців в режим від третьої особи, поки вони стікають кров'ю. А потім відновлює режим від першої особи, як тільки вони оживають. На цей раз це не спрацювало, і Tkade14 залишився в третій особі, продовжуючи грати і вбивати.

Accidental 3rd person gameplay from survival mode from modernwarfare

Звичайно, коли такі речі трапляються, будь то помилка чи мод, вони виглядають трохи громіздкими, з незграбними рухами і позиціонуванням камери. У той же час у гравця, який відчув глюк, це виглядає досить гладко, неначе це може бути правильним способом гри.

Ще раніше в Modern Warfare 2 (2009) існував командний тактичний режим від третьої особи, про яку у багатьох гравців залишилися приємні спогади. Звичайно, якщо тільки деякі гравці мають доступ до камери від третьої особи, яка може дати їм перевагу, але як тільки ви дозволите використовувати її, проблема балансу зникне.

Tkade14 грав в режимі виживання - кооперативному режимі орди, який буде ексклюзивним для версії PlayStation 4 до жовтня - коли стався збій.

Популярні новини зараз
З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися Українці можуть залишитися біля розбитого корита: що буде з пенсіями Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Нагадаємо, Знай писав про те, що гравці, які підозрюються в шахрайстві в Call of Duty: Warzone, тепер будуть змушені грати з такими ж підозрюваними, як і вони.

Новина була розкрита розробником Call of Duty: Modern Warfare Infinity Ward в Твіттері, який надав фанатам оновлену інформацію про свої плани щодо виправлення напливу шахраїв в режимі бойової гри Warzone.

Починаючи з цього тижня, система чітерства буде перевіряти і зіставляти підозрюваних шахраїв з такими ж як вони в лобі. І там вже нехай переможе самий хитрий або моторний.

Додаткові заходи для підтримки цього зміни в системі організації матчів включають в себе повідомлення гравців про те, що звіт про шахрайство призводить до бану.