Експерти стверджують, що iPhone 11 сильно впав у ціні, і тепер коштує 699 доларів. iPhone 11 також як 12-мегапіксельну звичайний, так і 12-мегапіксельну надшироку камеру на задній панелі.

фото Getty Images
Apple, iPhone // фото Getty Images

Зниження цін на iPhone відзначається в багатьох продавців. За словами аналітиків, середня ціна на модель iPhone 11 з об'ємом пам'яті 64 Гб в квітні знизилася до 20 000 гривень. Але є продавці, які продають цю модель і за 19 000 гривень. Тепер на території України є можливість придбати сучасний флагман за зниженою ціною. Втім, можна ще трохи почекати, і дочекатися виходу новеньких iPhone 12, в зв'язку з чим ціни на торішні моделі знизяться ще сильніше.

iPhone, gettyimages
iPhone, gettyimages

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Нагадаємо, що на Евересті з'явився 5G-сигнал. На вершині встановили вежу, яка поліпшить покриття мережі на найближче відстань від вершини.

Як повідомляв Знай.uа у мережі показали, що ігри, які будуть доступні безкоштовно для власників PlayStation 4 цього місяця. Ігор всього дві, але вони досить цікаві, судячи з відгуків критиків і самих гравців.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Sony запатентувала нові навушники, які чудово підійдуть спортсменам, особливо тим, хто носить шоломи. Завдяки унікальній конструкції, вся “начинка” знаходиться трохи нижче, так що контактувати з шоломом ніяк не буде.