Кількість чуток про майбутню ігрової консолі нового покоління PlayStation 5 неухильно зростає. Тепер же інсайдери розповіли про нову функції консолі, яку поки що не оголосили в Xbox Series One. У PS5 є всі шанси скласти конкуренцію консолі від Microsoft.

PlayStation 5 \\ фото Sony
PlayStation 5 \\ фото Sony

Отже, новий користувальницький інтерфейс консолі PlayStation 5 дозволить гравцям спробувати перед покупкою абсолютно будь-який ігровий тайтл, представлений в магазині. Більш того, запустити пробну версію гри можна буде миттєво, без попереднього завантаження демо-версії в підсистему зберігання приставки. До того ж, за таку “спробу” не потрібно платити. Якщо раніше для демо-ігри треба було завантажувати файли, які займали пам'ять консолі і витрачати дорогоцінний час, то зараз вибрати для себе відповідну гру можна досить швидко.

Sony, gettyimages
Sony, gettyimages

Звичайно, не можна забувати, що це чутки, але виглядає він як цілком імовірний крок з боку Sony, явно припала б до смаку багатьом користувачам. До речі, нагадаємо, що консоль можуть показати публіці вже 4 червня цього року.

Популярні новини зараз
Головне за 29 вересня: monobank блокує рахунки, за куб заплатимо 104 гривні, а проїзд подорожчає на 50% За мобільний зв’язок будемо платити вдвічі дорожче: ціни піднімуть усі оператори У жовтні введуть новий тариф на електроенергію: населення зможе платити менше Тарифи на комуналку у жовтні: українців попередили про 50-відсоткове подорожчання
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що на Евересті з'явився 5G-сигнал. На вершині встановили вежу, яка поліпшить покриття мережі на найближче відстань від вершини.

Як повідомляв Знай.uа у мережі показали, що ігри, які будуть доступні безкоштовно для власників PlayStation 4 цього місяця. Ігор всього дві, але вони досить цікаві, судячи з відгуків критиків і самих гравців.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Sony запатентувала нові навушники, які чудово підійдуть спортсменам, особливо тим, хто носить шоломи. Завдяки унікальній конструкції, вся “начинка” знаходиться трохи нижче, так що контактувати з шоломом ніяк не буде.