Компанія Apple оголосила про прийом попередніх замовлень нової моделі MacBook Pro з 13-дюймовим екраном і оновленої клавіатурою. Компанія показала новий ноутбук, який прийшов на заміну MacBook Pro 2019 року.

На сайті Apple доступні чотири різних комплектації за цінами від $ до 1299 $ 1999 (35-54 тисяч гривень). Всі вони мають нову клавіатуру Magic Keyboard замість старої клавіатури-метелики, яка часто виходила з ладу. Звичайно, це величезний плюс, але на клавіатурі нововведення не закінчуються.

MacBook Pro 2020, Apple

Базова комплектація передбачає сховище SSD на 256 Гб, 8 Гб оперативної пам'яті, процесор Intel Core i5 восьмого покоління (1,4 ГГц). Зате за майже дві тисячі доларів можна отримати 16 Гб оперативної пам'яті, процесор десятого покоління і сховище на 1 Тб. При цьому як оперативну пам'ять, так і сховище можна розширити (до 32 Гб і 4 Гб відповідно). На щастя, компанія вирішила залишити роз'єм для навушників, так що яблучна компанія поки що не змушує переходити на бездротові аналоги.

Коли ноутбук з'явиться на прилавках - невідомо.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що оновлення прошивки iPhone до iOS 13.5 спростить розблокування смартфона в масці. Тепер система працює набагато швидше і продуктивніше, підлаштовуючись під сучасні тенденції. Правда, код-пароль ніхто не відміняв.

Як повідомляв Знай.uа, компанію Xiaomi обвинуватили в стеженні за користувачами. Виявляється, система смартфона і фірмовий браузер відстежує активність користувачів, дані відправляються на сервери Xiaomi. У компанії говорять, що дані добре зашифровані.

Також Знай.uа повідомляв, що крутий бюджетник Google Pixel 4a засвітився на тестах продуктивності. Як очікувалося, смартфон не буде підтримувати 5G мережу, але отримає величезний приріст у швидкості роботи.