Хоча Канаді необхідно більше тест-наборів COVID-19, вона обмежить використання свого власного продукту. Міністерство охорони здоров'я Канади оголосило, що воно обмежить використання нового боксу для експрес-тесту на коронавирусную пневмонію під назвою “Spartan Cube”. Канадська національна біологічна лабораторія з'ясувала, що результати випробувань цього продукту ненадійні. Таким чином, цей продукт може використовуватися тільки для досліджень, поки не буде одержано достатньо клінічних даних, щоб довести, що результати тесту точні.

Spartan Cube, gizchina

Вважається, що така заява забороняє використання цього продукту серед населення як інструмента для виявлення нової коронавирусной пневмонії.

“У світлі клінічних результатів міністерство охорони здоров'я Канади поставило перед компанією умови, що дозволяють обмежувати використання продукту тільки для дослідницьких цілей, поки не будуть надані належні докази клінічної ефективності”, - йдеться у заяві федерального агентства, надісланому електронною поштою CBC.

Spartan Cube, gizchina

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Сам же девайс може виявити новий коронавірус протягом 60 хвилин. У зв'язку з гострою необхідністю нового набору для тестування на коронавирусную пневмонію цей продукт був виготовлений в Канаді.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що оновлення прошивки iPhone до iOS 13.5 спростить розблокування смартфона в масці. Тепер система працює набагато швидше і продуктивніше, підлаштовуючись під сучасні тенденції. Правда, код-пароль ніхто не відміняв.

Як повідомляв Знай.uа, компанію Xiaomi обвинуватили в стеженні за користувачами. Виявляється, система смартфона і фірмовий браузер відстежує активність користувачів, дані відправляються на сервери Xiaomi. У компанії говорять, що дані добре зашифровані.

Також Знай.uа повідомляв, що крутий бюджетник Google Pixel 4a засвітився на тестах продуктивності. Як очікувалося, смартфон не буде підтримувати 5G мережу, але отримає величезний приріст у швидкості роботи.