Кладовища занедбаних радянських автомобілів можна знайти практично в кожній країні світу. Звичайно, навіть не території України таких місць досить багато. Не секрет, що раніше популярністю на західному ринку користувалися Жигулі, Волги, Перемоги і навіть Москвичі.

Звалище у Фінляндії, фото з Instagram

В число країн, куди імпортувалися автомобілі, входила і Фінляндія. Правда, їх популярність швидко зникла після випуску сучасних автомобілів, так що авто швидко відправилися на звалище.

Звалище у Фінляндії, фото з Instagram

Таке місце, виявили в лісах Фінляндії, повідомляє користувач мережі Instagram під ніком retro_garage 97. Тут можна побачити як класичні моделі, так і модифіковані, над якими попрацювали фінські умільці. Видовище звичайно пригнічений, адже завжди боляче бачити занедбану класику, яка раніше була неймовірно успішною. Деякі з автомобілів відмінно збереглися, хоча в лісі завжди велика вологість, не кажучи вже про дощ і сніг, який швидко перетворює кузов авто на іржу. Деякі з авто можуть стати повноцінними донорами, деякі деталі залишилися недоторканими.

Популярні новини зараз
Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

Звалище у Фінляндії, фото з Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що оновлення прошивки iPhone до iOS 13.5 спростить розблокування смартфона в масці. Тепер система працює набагато швидше і продуктивніше, підлаштовуючись під сучасні тенденції. Правда, код-пароль ніхто не відміняв.

Як повідомляв Знай.иа, компанію Xiaomi обвинуватили в стеженні за користувачами. Виявляється, система смартфона і фірмовий браузер відстежує активність користувачів, дані відправляються на сервери Xiaomi. У компанії говорять, що дані добре зашифровані.

Також Знай.иа повідомляв, що крутий бюджетник Google Pixel 4a засвітився на тестах продуктивності. Як очікувалося, смартфон не буде підтримувати 5G мережу, але отримає величезний приріст у швидкості роботи.