2014-му році саме запуск моделі 308 ознаменував собою зміни у підході до дизайну всередині Peugeot. Слідом за цим хетчбеком в продаж надійшли успішні моделі 3008, 5008, 208 і 2008. І от, через шість років з моменту запуску, стало відомо про швидкий вихід нової версії 308-ї моделі. Втім, компанія підготувала не просто базову версію, а практично спорткар.

Peugeot 308 2022, автоцентр

Причому відразу в стартовій лінійці буде представлений гібридний “хот-хетч” Peugeot 308 PSE. До речі, базова версія отримає електродвигуном, а також ДВЗ-движком.

В ній електромотор буде направляти свою потужність на задню вісь. Це дозволить перетворити автомобіль в повнопривідний, причому підсумкова потужність складе близько 300 кінських сил. В комплекті будуть йти і інші зміни. Мова йде в тому числі і про модернізацію шасі. Варто відзначити, що автомобіль складе конкуренцію популярному Volkswagen Golf R, який користується величезною популярністю.

Правда, дочекатися потрібно аж 2022 року, але про точні дати поки говорити рано.

Популярні новини зараз
В українців почнуть вилучати машини для армії: хто під загрозою "Потребує молодих": військовий назвав оптимальний вік для мобілізації Українцям пообіцяли велику індексацію пенсій: на скільки виростуть виплати Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що оновлення прошивки iPhone до iOS 13.5 спростить розблокування смартфона в масці. Тепер система працює набагато швидше і продуктивніше, підлаштовуючись під сучасні тенденції. Правда, код-пароль ніхто не відміняв.

Як повідомляв Знай.uа, компанію Xiaomi обвинуватили в стеженні за користувачами. Виявляється, система смартфона і фірмовий браузер відстежує активність користувачів, дані відправляються на сервери Xiaomi. У компанії говорять, що дані добре зашифровані.

Також Знай.uа повідомляв, що крутий бюджетник Google Pixel 4a засвітився на тестах продуктивності. Як очікувалося, смартфон не буде підтримувати 5G мережу, але отримає величезний приріст у швидкості роботи.