По мірі того, як все більше людей схиляються до відео-знайомствам з-за обмежень, які ввели у всьому світі через коронавіруса, розробники і постачальники послуг намагаються знайти способи підтримувати зв'язок між цими людьми, поки вони знаходяться в самоізоляції.

смартфон у руках, фото Pxhere
смартфон у руках, фото Pxhere

Tinder, одна з найпопулярніших програм для знайомств, готується надати своїм користувачам функцію відеочату, яка поліпшить комфорт від знайомств в мережі.

Інсайдери також повідомляють, що в кінці другого кварталу 2020 року компанія Tinder запустить прямий відеодзвінок в режимі реального часу, тому, якщо ви чекаєте появи цієї функції, вам не доведеться чекати надто довго. Звичайно, компанія і далі буде розвивати функціонал додатка, так що користувачі не обмежаться тільки відеодзвінки.

Дівчина зі смартфоном, фото Pixabay
Дівчина зі смартфоном, фото Pixabay

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що експерти розповіли, які автомобілі викрадають найчастіше. Звичайно ж, під прицілом дорогі автомобілі, так як і можна вигідно продати, або ж розібрати на деталі і продавати окремо частинами. Серед усіх крадених авто в Україні лідирують автомобілі марки Toyota.

Як повідомляв Знай.uа експерти назвали дату виходу Sony PlayStation 5. Інсайдери очікують, що новинку покажуть вже 4 червня, так що чекати залишилося трохи менше місяця. Ми практично всі знаємо про консолі, крім її зовнішнього вигляду. Однак до початку літа ми побачимо, як новинка відрізняється від свого попередника, якого показали публіці ще в 2013 році.

Також Знай.uа повідомляв, що компанія Facebook готує велике оновлення для користувачів. Звичайно ж, мова поки йде про Android-версії, а зміни торкнуться самого додатка соцмережі. Швидше за все, найближчим часом оновлення з'явиться і на iPhone.