Mozilla випустила нову версію версію 76 свого браузера Firefox. З цією версією і вбудованим менеджером паролів Firefox Lockwise користувач зможе бачити оповіщення при зломі веб-сайту.

робота за ноутбуком, фото Pxhere
робота за ноутбуком, фото Pxhere

Якщо обліковий запис схильна витоку даних, і цей же пароль повторно використовується для інших сайтів, користувач буде повідомлений з повідомленням про зміну облікових записів для зміни пароля. Досить зручна функція, яка дозволить збільшити рівень безпеки власних облікових записів.

Такі зміни пов'язані з приладовою панеллю Lockwise. Він заснований на сервісі Firefox Monitor і працює в партнерстві з I I Been Pwned (HIBP). Mozilla вказує, що: “Firefox ніколи не відправляє ваші ідентифікатори і паролі стороннім серверів або сервісів. Він зберігає анонімні всі дані, що стосуються витоків даних ідентифікаторів і”.

Існує перевірка списку зашифрованих паролів на інформацію про втрату даних або іншими словами з відомих зламаних сайтів. Також для менеджера паролів Firefox допоможе створити складний і безпечний пароль для більшої кількості сайтів, що тільки збільшить безпеку облікових даних.

Популярні новини зараз
Приставлять до кожного: на дітей у школах чекають зміни За мобільний зв’язок будемо платити вдвічі дорожче: ціни піднімуть усі оператори У жовтні введуть новий тариф на електроенергію: населення зможе платити менше Українцям заблокують банківські рахунки: хто перший втратить гроші
Показати ще

Ноутбук
Ноутбук, Фото автора Christina Morillo: Pexels

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Tesla показала головна перевага автопілота їх електрокарів. Виявилося, що автопілоти рідше потрапляють в аварію, якщо брати в порівняння середньостатистичного водія. До того ж, це далеко не межа, оскільки корпорація постійно покращує роботу помічника для водія.

Як повідомляв Знай.uа китайський конкурент Land Cruiser обзавівся дивним тюнінгом. Автомобіль за розмірами дуже нагадує SUV, от тільки після редизайну новинка почала виглядати як мінімум дивно. Втім, з цінником в 22 тисячі доларів іншого очікувати не варто.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Microsoft хоче показати роботу Xbox Series X. І це станеться вже не цього тижня. Можливо, компанія покаже те, про що раніше не повідомлялося, але це малоймовірно. У будь-якому разі компанія раніше свого конкурента Sony покаже консоль у всій красі.