Тюнінг-ательє Manhart представив власну версію “бюджетної” альтернативи Lamborghini Urus від Audi – позашляховик Audi RS Q8. Втім, від бюджетного тут нічого немає, кожна деталь коштує дуже великих грошей, як і послуги самого ательє.

Audi RS Q8 від Manhart

Компанія Manhart планує обмежиться 10 доопрацьованими Audi RS Q8. Кожен з них буде коштувати 280 тисяч євро, тоді як заводська версія – 104.5 тисячі євро. Втім, поліпшення не тільки зовні, але під капотом.

В добавок до нового кузова з карбоновими деталями в пакет увійшли двухспицевые легкосплавні колісні диски діаметром 23 дюйми, кастомний вихлопна система і модернізована підвіска, яка зменшила кліренс до 30 мм. В салоні з'явилися фірмові килимки. За доплату пропонують оббивку зі шкіри і алькантари.

Популярні новини зараз
Куб газу – по 15 грн, світло – 7,5 грн: українців обдеруть як липку В Україні готують новий реєстр чоловіків: що зміниться у військовому обліку Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" зізналася, скільки тисяч доларів їй потрібно щомісяця для себе: "Це прикро" Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу
Показати ще

Що стосується начинки, віддачу 4.0-літрового мотора V8 з двома турбінами збільшили з 600 к.с. і 800 Нм до 900 л. с. і 1080 Нм. Стандартний Audi RS Q8 прискорюється з 0 до 100 км/год за 3.8 с, до 200 км/ч – за 13.7 с. Максимальна швидкість – 305 км/ч. Кросовер розігнали до 300 км, ательє знає свою справу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Tesla показала головна перевага автопілота їх електрокарів. Виявилося, що автопілоти рідше потрапляють в аварію, якщо брати в порівняння середньостатистичного водія. До того ж, це далеко не межа, оскільки корпорація постійно покращує роботу помічника для водія.

Як повідомляв Знай.uа китайський конкурент Land Cruiser обзавівся дивним тюнінгом. Автомобіль за розмірами дуже нагадує SUV, от тільки після редизайну новинка почала виглядати як мінімум дивно. Втім, з цінником в 22 тисячі доларів іншого очікувати не варто.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Microsoft хоче показати роботу Xbox Series X. І це станеться вже не цього тижня. Можливо, компанія покаже те, про що раніше не повідомлялося, але це малоймовірно. У будь-якому разі компанія раніше свого конкурента Sony покаже консоль у всій красі.