Чутки про те, що Ілон Маск продає своє майно, можуть стати реальністю після того, як в продаж надійшли оголошення про двох розкішних будинках в Каліфорнії.

Засновник-мільярдер Tesla and SpaceX в п'ятницю опублікував серію твітів, в яких заявив, що продасть більшу частину свого фізичного майна, у тому числі будинок, що раніше належав акторові Віллі Вонка Джину Вилдеру.

“Я продаю майже всі фізична майно. (Я) не буду мати вдома”, написав Маск в Twitter.

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

“Тільки одна умова на продаж: у мене є старий будинок Джина Вайлдера. Він не може бути знесений або втратити свою душу”.

Серед п'ятничних твітів Маск стверджував, що вартість Тесли була занадто високою, що призвело до різкого падіння ціни її акцій.

Пізніше він спробував з'ясувати причину перерахування будинків, сказавши в Твіттері: “Не потребує в грошах. Присвятіть себе Марса і Землі. Володіння просто обтяжує вас”.

В понеділок два об'єкти нерухомості, що належать Маску, були перераховані на американському сайті нерухомості Zillow з загальною ціною в 40 мільйонів доларів США (62,2 мільйона доларів США).

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Tesla показала головна перевага автопілота їх електрокарів. Виявилося, що автопілоти рідше потрапляють в аварію, якщо брати в порівняння середньостатистичного водія. До того ж, це далеко не межа, оскільки корпорація постійно покращує роботу помічника для водія.

Як повідомляв Знай.uа китайський конкурент Land Cruiser обзавівся дивним тюнінгом. Автомобіль за розмірами дуже нагадує SUV, от тільки після редизайну новинка почала виглядати як мінімум дивно. Втім, з цінником в 22 тисячі доларів іншого очікувати не варто.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Microsoft хоче показати роботу Xbox Series X. І це станеться вже не цього тижня. Можливо, компанія покаже те, про що раніше не повідомлялося, але це малоймовірно. У будь-якому разі компанія раніше свого конкурента Sony покаже консоль у всій красі.