Наркотики, секс, вбивства - CD Projekt Red обіцяє об'єднати в собі всі пороки людства та розвинути їх до неймовірних висот. У Cyberpunk 2077 гравець зможе робити все, що заборонено в звичайному світі так і в інших іграх теж.

Про такий набір вад стало відомо, коли грі багато країн присвоїли рейтинг 18+. Це означає, що продукт не рекомендується неповнолітнім.

Але ви вже бачили заголовок, і ми це не придумали! Рейтинг говорить: "Гра містить оголені і сексуальні матеріали: гравці можуть вибрати стать і налаштувати свого персонажа; налаштування може включати в себе зображення грудей, сідниць і геніталій, а також різні розміри і комбінації гениталій". По-справжньому кіберпанк звучить так, як ніби ви можете змінити своє тіло так, як вам хочеться.

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Рейтинг також підтверджує, що, як раніше сказали в CD Projekt Red, сексуальні сцени, зняті в русі, будуть розігруватися від першої особи. "Гравці можуть зіткнутися з подіями, коли у них є можливість брати участь в сексуальних діях з іншими головними героями або повіями - на цих коротких сценах сексу (з точки зору першої особи) зображені частково оголені персонажі, які збуджуючи стогнуть під час, так би мовити, хм, деяких занять. Деякі сцени містять короткі зображення саме тих рухів, закладених у гени розмноження будь-якої людини; інші зображують сцени голови персонажа, яка рухається до промежини партнера".

Ті, хто грав в попередній хіт CD Projekt Red - The Witcher - потай сподівалися, що розробники не будуть себе обмежувати. Адже успіх The Witcher був не тільки в шедевральності твору та світу Відьмака, але ще і в чуттєвих оголених сценах. Також багатьом гравцям імпонувало, що Геральт під час складних ситуацій не ліз за словом в кишеню і висловлював монстрам все, на що вони заслуговують.

Раніше Знай писав, що у відомій студії CD Projekt RED, яка подарувала світові чудову трилогію "Відьмака", а також веде розробку над однією з найбільш очікуваних ігор – Cyberpunk, заявили, що вони планують створити новий твір ігрового "мистецтва". І нею буде гра у всесвіті "The Witcher" Однак, вона не буде продовженням Wild Hunt, тому в своїй назві не буде містити цифру 4.

Також Знай повідомляв, що новий трейлер Naughty Dog для The Last of Us Part II, продовження улюбленої гри 2013 року, не обіцяє нічого хорошого для Еллі. Випущений сьогодні - 6 травня - трейлер обіцяє криваву подорож, повну втрат і страждань, мабуть, для всіх учасників.

The Last of Us Part II запрошує у подорож за дорослою Еллі в жадобі помсти. "Після того, як жорстока подія руйнує відносний мир, який Еллі знайшла в Джексоні, вона має намір відновити справедливість у відношенні винних", - йдеться в описі трейлера. "Коли вона полює за ними один за іншим, вона стикається з тяжкими фізичними та емоційними наслідками своїх дій".