iPhone SE другого покоління хороший по багатьом характеристикам, але тільки не автономністю: звичайно, нерозумно було розраховувати на якісь дива від акумулятора ємністю всього лише 1821 маг, але проведений джерелом тест достовірно підтвердив - iPhone SE розряджається дуже швидко. Втім, чого ще чекати від смартфона за 400 доларів, який має сучасний чіпсет і потужну начинку, але з маленьким акумулятором? Деякі з флагманських смартфонів Xiaomi і Samsung мають обїем акумуляторів до 4000 маг.

iPhone SE

Якщо говорити про перегляд відео на YouTube, то підрахована навіть швидкість розрядки акумулятора: 1% в 3 хвилини, а то і швидше. Під час цього тесту iPhone SE пропрацював 4:00 45 хвилин. iPhone XR, теж далеко не претендент на лаври чемпіона автономності, протримався на годину більше, так що вже не флагманський бюджетник все ж випереджає SE в плані автономності.

iPhone SE

В іграх ситуація не набагато краще: випробування PUBG, Call of Duty, Minecraft і іншими іграми завершилося через 4:00 і 59 хвилин. iPhone XR тут у рейтингу немає, але зате є iPhone 11 Pro - в такому ж напруженому режимі він працює 6:00 і 38 хвилин.

Популярні новини зараз
Лише 4 години на день зі світлом: тривожний прогноз від влади Надбавки до пенсії змінюють: від чого залежить "Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу
Показати ще

І, нарешті, самий режим - перегляд інтернет-сторінок. У ньому iPhone SE 2020 протримався 9:00 і 5 хвилин. Для порівняння результат iPhone XR - 11:00 і 8 хвилин.

iPhone SE

Втім, якщо використовувати смартфон для спілкування або перегляду фото в Instagram, то заряду вистачить на тривалий час.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Microsoft виплатить 100 000 доларів тому, хто зможе зламати ядро Linux, яка розробила сама компанія. По суті, компанія просить хакерів зламати свою систему захисту, щоб уникнути злому в майбутньому, закривши можливі уразливості в системі.

Як повідомляв Знай.uа, автомобілі Tesla обзаведуться функцією відеоконференції. Не секрет, що всередині салону біля дзеркала заднього виду розміщені камери, які можуть знадобитися для відеоконференцій. Tesla анонсувала таку функцію, але коли конкретно вона з'явиться - невідомо.

Також Знай.uа повідомляв, бюджетний смартфон від Samsung перевершив за якістю знімків навіть iPhone 11 Pro Max. Сам по собі смартфон отримав далеко не кращу начинку, але от роботу фронтальної камери експерти оцінили.