Практично вся модельна лінійка Rolls-Royce, за винятком нещодавно представленого позашляховика Cullinan, складається з седанів. Така вузька спеціалізація зумовлена тим, що своїм основним завданням британська преміальна марка вважає комфортне переміщення власників з однієї точки в іншу.

Rolls-Royce supercar. Probably the most pointless design I have done, I can't think of a single reason for that car to...

Geplaatst door Rain Prisk op Woensdag 6 mei 2020

Уявити, яким би міг бути суперкар від британської марки, вирішив автомобільний дизайнер Райн Пріск. Райн показав середньомоторний спорткар від компанії. Цей автомобіль сподобається як любителям комфорту, так і фанатам позамежної швидкості.

У підписі до рендеру дизайнер написав, що поєднати ці два елемента було досить складно, але він задоволений результатом. І правда, автомобіль виглядає елегантно, але в той же час швидким.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Можливо, компанія надихнеться ескізами, і захоче створити гідний аналог, але під свою манеру створення автомобілів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Microsoft виплатить 100 000 доларів тому, хто зможе зламати ядро Linux, яка розробила сама компанія. По суті, компанія просить хакерів зламати свою систему захисту, щоб уникнути злому в майбутньому, закривши можливі уразливості в системі.

Як повідомляв Знай.uа, автомобілі Tesla обзаведуться функцією відеоконференції. Не секрет, що всередині салону біля дзеркала заднього виду розміщені камери, які можуть знадобитися для відеоконференцій. Tesla анонсувала таку функцію, але коли конкретно вона з'явиться - невідомо.

Також Знай.uа повідомляв, бюджетний смартфон від Samsung перевершив за якістю знімків навіть iPhone 11 Pro Max. Сам по собі смартфон отримав далеко не кращу начинку, але от роботу фронтальної камери експерти оцінили.