Згідно з опитуванням Blind, більшість співробітників Tesla вважають, що твіти генерального директора Елона Маск завдають шкоди автомобілебудівникові. Blind - це анонімна професійна мережа з більш ніж 3,5 мільйонами перевірених користувачів.

Співробітники компаній можуть писати анонімні повідомлення, що думають про тієї чи іншої компанії.

Твіттер Ілон Маск

Після недавніх скандалів Маск в Twitter, що стосуються пандемії COVID-19 і ціни акцій Tesla, Blind вирішив опитати своїх співробітників-співробітників Tesla на предмет їх думки про коментарях Маск.

53,7% респондентів вважають, що активність Маск в Твіттері шкодить компанії

Популярні новини зараз
Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

26,1% респондентів Тесла вважають Ілона Маск генієм

10,9% респондентів Тесла вважають, що Ілон Маск неправильно зрозумілий

10,9% респондентів Тесла вважають Ілона Маск інтернет-тролем

43,5% респондентів Тесла вважають, що Ілон Маск є комбінацією трьох

Ілон Маск, фото з вільних джерел
Ілон Маск, фото з вільних джерел

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Microsoft виплатить 100 000 доларів тому, хто зможе зламати ядро Linux, яка розробила сама компанія. По суті, компанія просить хакерів зламати свою систему захисту, щоб уникнути злому в майбутньому, закривши можливі уразливості в системі.

Як повідомляв Знай.uа, автомобілі Tesla обзаведуться функцією відеоконференції. Не секрет, що всередині салону біля дзеркала заднього виду розміщені камери, які можуть знадобитися для відеоконференцій. Tesla анонсувала таку функцію, але коли конкретно вона з'явиться - невідомо.

Також Знай.uа повідомляв, бюджетний смартфон від Samsung перевершив за якістю знімків навіть iPhone 11 Pro Max. Сам по собі смартфон отримав далеко не кращу начинку, але от роботу фронтальної камери експерти оцінили.