Ми вже чули про успіх серії Redmi Note 8, чиї глобальні продажі днями перевищили 30000000 одиниць. Тепер, завдяки звіту дослідницької компанії Canalys, можна дізнатися, які смартфони стали більш затребуваними, ніж смартфон Redmi, у першому кварталі поточного року. Дивно, але бюджетниками по 200-300 доларів ринок не візьмеш, як це намагалися зробити Huawei і Xiaomi. Все ж логотип і репутація бренду дає свої плоди, так як саме Apple змогла здивувати публіку.

Топ смартфонів 2020 року

Найбільш продаваним смартфоном в першому кварталі поточного року став iPhone 11. Друге місце з великим відривом від лідера рейтингу зайняв Redmi Note 8. На третій позиції розмістився Samsung Galaxy A51. А з четвертого по десяте місце займають пристрої Samsung A10S, Redmi Note8 Pro, iPhone 11 Pro Max, Samsung A20S, Samsung A01, Redmi 8A, iPhone 11Pro. Схоже, більшість користувачів воліють купувати дорогі смартфони, а оновлювати їх рідше, ніж купувати бюджетники, і купувати нові кожні 2 роки. Втім, ця тенденція може зміниться, враховуючи ситуацію в усьому світі.

iPhone SE, скріншот відео
iPhone SE, скріншот відео

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Паралельні світи існують і ми живемо в одному з багатьох — фізики провели вражаюче дослідження Лише 4 години на день зі світлом: тривожний прогноз від влади В Україні готують новий реєстр чоловіків: що зміниться у військовому обліку "Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Microsoft виплатить 100 000 доларів тому, хто зможе зламати ядро Linux, яка розробила сама компанія. По суті, компанія просить хакерів зламати свою систему захисту, щоб уникнути злому в майбутньому, закривши можливі уразливості в системі.

Як повідомляв Знай.uа, автомобілі Tesla обзаведуться функцією відеоконференції. Не секрет, що всередині салону біля дзеркала заднього виду розміщені камери, які можуть знадобитися для відеоконференцій. Tesla анонсувала таку функцію, але коли конкретно вона з'явиться - невідомо.

Також Знай.uа повідомляв, бюджетний смартфон від Samsung перевершив за якістю знімків навіть iPhone 11 Pro Max. Сам по собі смартфон отримав далеко не кращу начинку, але от роботу фронтальної камери експерти оцінили.