До офіційної презентації Microsoft Xbox X Series ще багато часу. Компанія вже анонсувала зовнішній вигляд і апаратну частину цього пристрою. Компанія також розповіла, які ігри буду ексклюзивом для консолі, і які з них будуть доступними прямо зі старту.

Геймери, скріншот: YouTube
Геймери, скріншот: YouTube

На жаль, коли мова заходить про цінові спекуляції, здається, що для цієї інформації немає “надійного” джерела. Аналітики в основному передбачають ціну цієї консолі, враховуючи ринкову конкуренцію, ємність обладнання та ціну попередньої моделі.

геймеры, gettyimages
геймеры, gettyimages

Згідно з прогнозом аналітика Майкла Пачтера, ціна консолі Xbox Series X може виявитися нижче очікувань гравців. Мова йде про 400 доларів. Хоча більшість людей вважають, що роздрібна ціна Series X і PS5 може становити від 500 до 600 доларів, у Пачтера є підстави вважати, що Microsoft може бути готова до суттєвих збитків. Пачтер сказав, що, оскільки інші канали прибутку Microsoft дуже широкі, вона може умовно нести збитки. В даний час параметри конфігурації майбутньої консолі Microsoft можуть бути трохи вище, ніж у PS5. Якщо ціна зменшиться на 100 доларів, це, безсумнівно, завдасть смертельного удару по Sony і PS5.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, популярна гра Fortnite в черговий раз побила рекорд. Тепер творці проекту повідомили, що в грі зареєструвалася рекордна кількість гравців - 350 мільйонів. До того ж, одночасно в грі зібралася рекордна кількість геймерів.

Як повідомляв Знай.uа у мережі показали водневий автобус, який отримав причіп з паливом. Правда, водіям автобусів для керування таким транспортним засобом необхідно мати права на водіння з причепом, але плюсів у новинки більше, ніж мінусів. Приміром, він екологічно чистий, і працює на водні. Запас ходу без дозаправки в районі 350 км, але і це не межа.

Також Знай.uа повідомляв, співробітники Tesla вважають, що Маск шкодить бізнесу і виробництва авто Tesla своїми повідомленнями в соцмережах. Нерідко Маск дозволяє собі гостро реагувати на критику, або ж висувати незвичайні і божевільні ідеї, що подобається далеко не всім користувачам.