Facebook оголосив про нову переробки користувальницького інтерфейсу на конференції розробників Facebook F8 у минулому році. Тепер компанія нарешті внесла зміни в свій сайт по всьому світу. Новий facebook.com, представлений нещодавно, набагато швидше і простіше у використанні завдяки додатковим функціям.

Новий користувальницький інтерфейс Facebook вносить багато змін. Нова спрощена навігація допоможе вам знайти те, що ви шукаєте. Тепер інтерфейс настільної версії здається простим і схожим на мобільний.

Новий інтерфейс Facebook, gizchina

Серед усього іншого новий Dark Mode - зірка шоу. Новий адаптивний темний режим поставляється з декількома параметрами з його тестовій версії. Нова функція додає режим зниженої яскравості поряд з більшою контрастністю і яскравим екраном.

Крім цього, користувачі тепер можуть легше створювати сторінки, події, групи на веб-сайті. Вони також можуть розміщувати свої оголошення для своїх підприємств, брендів і залучати кошти більш інтуїтивно зрозумілим способом. Крім того, оновлена Market Place тепер дозволяє користувачам простіше продавати свої продукти серед спільнот.

Популярні новини зараз
В Україні "заморожують" виплати на 3 роки: як зміниться реальний розмір пенсій та зарплат Українці можуть отримати до 3000 гривень на оплату газу: що потрібно зробити Просто так до школи не пустять: встановлюють суворі правила – перевірятимуть усіх Надбавки до пенсії змінюють: від чого залежить
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, популярна гра Fortnite в черговий раз побила рекорд. Тепер творці проекту повідомили, що в грі зареєструвалася рекордна кількість гравців - 350 мільйонів. До того ж, одночасно в грі зібралася рекордна кількість геймерів.

Як повідомляв Знай.uа у мережі показали водневий автобус, який отримав причіп з паливом. Правда, водіям автобусів для керування таким транспортним засобом необхідно мати права на водіння з причепом, але плюсів у новинки більше, ніж мінусів. Приміром, він екологічно чистий, і працює на водні. Запас ходу без дозаправки в районі 350 км, але і це не межа.

Також Знай.uа повідомляв, співробітники Tesla вважають, що Маск шкодить бізнесу і виробництва авто Tesla своїми повідомленнями в соцмережах. Нерідко Маск дозволяє собі гостро реагувати на критику, або ж висувати незвичайні і божевільні ідеї, що подобається далеко не всім користувачам.