Кілька днів тому більше 100 демонстрантів в Австралії зібралися в центральному діловому районі Мельбурна, щоб висловити протест проти заборони на пандемію. За їх словами, вони будуть “боротися за свободу та права”. Протест не просто зупинився на наказі про блокування. Вони також рішуче виступили проти запровадження мережі 5G і закликали до арешту Білла Гейтса.

Протестувальники в Австралії, gizchina

Очевидно, що зараз невідповідний час для проведення будь-якого публічного протесту, тому що вірус все ще несе загрозу людству. Оскільки демонстрації порушували правила соціального дистанціювання, поліція прибула на місце, щоб зупинити їх. Звичайно, були сутички з демонстрантами. В результаті поліція провела 10 арештів. Місцеві ЗМІ повідомляють, що 3 людини будуть звинувачені в нападі на поліцію. В результаті інциденту поліцейський був доставлений в лікарню з пошкодженим ребром.

Міністр охорони здоров'я Вікторії висловив “розчарування” протестом. Австралійський головний лікар сказав, що немає ніяких доказів того, що 5G пов'язаний з новим коронавірусом. Дуже шкода, що є люди, які дійсно вірять, що 5G має якесь відношення до COVID-19.

Коронавірус, фото: Getty Images
Коронавірус, фото: Getty Images

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, компанія Meizu представила унікальний павербанк, який має купу крутих функцій. Приміром, він має 2 різних роз'єму для гаджетів, а також цифровий дисплей, що відображає потужність і відсоток зарядки самого повербанка. За новинку попросять сущі копійки.

Як повідомляв Знай.uа голова Xiaomi назвав кращий смартфон компанії за всю її історію. Звичайно ж, мова йде про флагман, який перевернув ринок смартфонів своїми флагманськими на той момент специфікаціями, але низьким цінником.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Microsoft приступила до впровадження травневого update 10, яке принесе купу корисних змін, в тому числі і змінений інтерфейс.