Генеральний директор Tesla Ілон Маск посилив своє протистояння з чиновниками графства в Каліфорнії в понеділок, коли він оголосив, що автовиробник "відновить виробництво сьогодні проти правил округу Аламеда".

Це рішення послідувало за різкими сплесками новин в Twitter в останні тижні, возражающими проти постанови уряду про блокування, покликаного зупинити поширення нового коронавіруса. У своєму твіттері в понеділок Маск сказав, що він буде на фабриці, “на зв'язку з усіма”.

“Якщо когось заарештовують, я прошу, щоб це був тільки я” - написав Маск в Твіттері.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Tesla, gettyimages
Tesla, gettyimages

Маск стверджував, що обмеження, введені округом Аламеда, закривають другорядні підприємства, на яких базується фабрика Tesla в Фремонте, є надмірно агресивними і неконституційними. У суботу компанія подала федеральний позов проти графства. Маск також пригрозив перенести виробництво Tesla з Каліфорнії.

В заяві, зробленій у понеділок вдень, чиновники графства заявили, що ведуть переговори з Tesla про план повного відкриття заводу.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, компанія Meizu представила унікальний павербанк, який має купу крутих функцій. Приміром, він має 2 різних роз'єму для гаджетів, а також цифровий дисплей, що відображає потужність і відсоток зарядки самого повербанка. За новинку попросять сущі копійки.

Як повідомляв Знай.uа голова Xiaomi назвав кращий смартфон компанії за всю її історію. Звичайно ж, мова йде про флагман, який перевернув ринок смартфонів своїми флагманськими на той момент специфікаціями, але низьким цінником.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Microsoft приступила до впровадження травневого update 10, яке принесе купу корисних змін, в тому числі і змінений інтерфейс.