Фахівці лабораторії DxOMark опублікували довгоочікуваний огляд основної камери смартфона Samsung Galaxy S20 +, протестувати давно просили користувачі. Втім, сам же смартфон впорався з цим завданням не так, як хотіли б цього користувачі.

Samsung, gettyimages
Samsung, gettyimages

Samsung Galaxy S20 + отримав 127 балів за якість фотографій, а всього 100 балів по можливості відеозйомки. Якщо з фото проблем у смартфона немає, то от зі зйомкою відео все не так гладко. Експерти зазначили, що 12-мегапіксельний датчик не так добре видаляє шуми на фото, як це роблять інші сучасні флагмани. Підсумковий результат склав 118 балів, що поставило його на десяте місце в рейтингу найкращих камерофонів DxOMark. Втім, за таку ціну він міг би увійти в топ-5 по якості камери.

Нагадаємо, Samsung Galaxy S20 Ultra отримав 122 бала і посів сьоме місце в цьому рейтингу. Однак не варто забувати, що Samsung Galaxy S20 Ultra коштує 1400 доларів, а Samsung Galaxy S20 + пропонується за ціною від 1200 доларів, і хоча різниця велика, обидва телефони коштують відносно дорого.

Samsung, gettyimages
Samsung, gettyimages

Популярні новини зараз
В Україні "заморожують" виплати на 3 роки: як зміниться реальний розмір пенсій та зарплат В українців почнуть вилучати машини для армії: хто під загрозою Чоловік знайшов 2,5 млн грн у банках від какао, але не зміг їх витратити: навіть банку не потрібні Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, компанія Meizu представила унікальний павербанк, який має купу крутих функцій. Приміром, він має 2 різних роз'єму для гаджетів, а також цифровий дисплей, що відображає потужність і відсоток зарядки самого повербанка. За новинку попросять сущі копійки.

Як повідомляв Знай.uа голова Xiaomi назвав кращий смартфон компанії за всю її історію. Звичайно ж, мова йде про флагман, який перевернув ринок смартфонів своїми флагманськими на той момент специфікаціями, але низьким цінником.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Microsoft приступила до впровадження травневого update 10, яке принесе купу корисних змін, в тому числі і змінений інтерфейс.