Світовий автоспорт переживає не кращі часи – через поширення коронавирусной інфекції COVID-19 переносяться і скасовуються міжнародні змагання, скасовуються цілі національні чемпіонати. Саме в цей момент найбільш широке поширення отримує цифровий автоспорт.

Втім, віртуальні автоперегони дозволяють тримати себе у формі навіть професійним гонщикам. Благо, технологічний прогрес та ігрові симулятори дозволяють кожному відчути себе професійним гонщиком, і ця ідея поступово захоплює ринок.

геймеры, gettyimages
геймеры, gettyimages

У багатьох країнах Автомобільні федерації – члени FIA – вже визнали віртуальні гонки офіційною дисципліною автоспорту. Автомобільна федерація України також зробила крок назустріч цифрового автоспорту – в FAU сформували Комісію FAU по цифровому автоспорту (КЦА ФАУ). Тепер кожен з нас може стати гонщиком.

Вже скоро FAU і КЦА FAU планують проведення перших віртуальних автоспортивних змагань. Подробиці будуть опубліковані на сайті Автомобільної Федерації України. До речі, допомогти з розвитком віртуального автоспорту може кожен охочий, а от гонки з'являться найближчим часом. Однак, для такого точно знадобиться кермо.

Популярні новини зараз
Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" "Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

геймеры, gettyimages
геймеры, gettyimages

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що дані мільйонів жителів Росії опинилися у відкритому доступі. Причиною цього називають витік даних в одному з російських журналів, на який підписалися користувачі. Тепер база даних може бути в руках хакерів, і вони нею точно скористаються.

Як повідомляв Знай.uа експерти розповіли, які програми шпигують за користувачами. Зазвичай такі програми крадуть дані користувачів, нав'язують рекламу, або ж просто збирають інформацію про інтереси користувача.

Також Знай.uа повідомляв, змінений позашляховик Subaru може похвалитися унікальним корпусом, так як його перетворили в пікап. Навіть лебідку вставили, якщо автомобіль самостійно не зможе вибратися. Правда, перевозити габаритні вантажі потрібно буде навчитися конкретно на цьому авто.