Клавіатура Apple Magic Keyboard працює настільки добре, що стирає грань між iPad і повноцінними комп'ютерами Mac. Експерти з iFixIt вирішили перевірити, чи справді така хороша клавіатура, як про це говорить яблучна корпорація. Новинка отримала п'ять фізичних кнопок, розташованих під сенсорною панеллю - таку кількість і розташування роблять трекпад однаково чутливий до натиснень на всій поверхні, що збільшує комфорт, а вібромотор імітує натискання на клавіші.

Apple Magic Keyboard, gizchina

Трекпад був єдиною частиною пристрою, що команда змогла легко розібрати. Фахівці використовували рентген для сканування внутрішньої частини клавіатури, і знайшли перемикачі. Пристрій також вбудовані великі металеві пластини, які стабілізують пристрій при підключенні до iPad. Втім, це і підвищить міцність самої конструкції, що точно вплине на тривалість роботи пристрою, який, до речі, не з дешевих.

Фахівці також здивувалися конструкції шарнірів - у них застосовуються пружини, принцип роботи яких залишився загадкою. Клавіатура Magic Keyboard вам обійдеться в 299 доларів (11-3-дюймовий варіант) або 349 доларів (12,9-3 дюйма). Вона поставляється в комплекті з iPad Pro, але можна докупити окремо.

Apple Magic Keyboard, gizchina

Популярні новини зараз
Зміни в оформленні відстрочки: йти до ТЦК не обов'язково Пенсія за новими правилами: українці отримуватимуть виплати за бали Приставлять до кожного: на дітей у школах чекають зміни Українцям заблокують банківські рахунки: хто перший втратить гроші
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що дані мільйонів жителів Росії опинилися у відкритому доступі. Причиною цього називають витік даних в одному з російських журналів, на який підписалися користувачі. Тепер база даних може бути в руках хакерів, і вони нею точно скористаються.

Як повідомляв Знай.uа експерти розповіли, які програми шпигують за користувачами. Зазвичай такі програми крадуть дані користувачів, нав'язують рекламу, або ж просто збирають інформацію про інтереси користувача.

Також Знай.uа повідомляв, змінений позашляховик Subaru може похвалитися унікальним корпусом, так як його перетворили в пікап. Навіть лебідку вставили, якщо автомобіль самостійно не зможе вибратися. Правда, перевозити габаритні вантажі потрібно буде навчитися конкретно на цьому авто.