Google не раз закривала власні сервіси, тому віртуальне "кладовище" компанії часто поповнюється новими проектами. Частіше йдеться про маловідомі програми, але цього разу "під ніж" потрапила потокова музична платформа Play Music, відома користувачам Android з 2011 року. Зауважимо, що додаток було досить популярне, але на тлі конкурентів в особі Apple Music і YouTube Music додаток виглядає блякло.

У своєму офіційному блозі компанія пояснила причину такого рішення та запропонувала користувачам "переїхати" в новий додаток.

Про те, що Play Music збираються закрити, було відомо вже давно. Компанія повідомила, що тепер місце Google Music займе в екосистемі пошуковика YouTube Music.

"Ми хочемо, щоб у всіх був час перенести свій контент і звикнути до YouTube Music, тому в майбутньому ми представимо додаткові інструкції для користувачів, які більше не будуть мати доступу до Google Play Music", - йдеться в повідомленні компанії.

Популярні новини зараз
Паралельні світи існують і ми живемо в одному з багатьох — фізики провели вражаюче дослідження Чоловік знайшов 2,5 млн грн у банках від какао, але не зміг їх витратити: навіть банку не потрібні "Потребує молодих": військовий назвав оптимальний вік для мобілізації В Україні готують новий реєстр чоловіків: що зміниться у військовому обліку
Показати ще

смартфон у руках, фото Pxhere
смартфон у руках, фото Pxhere

Зазначимо, що за використання програми без реклами доведеться заплатити.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в мережу злили фото нового Mercedes-Benz S-Class, який покажуть публіці цього року. Правда, шпигуни показали люксовий автомобіль раніше, так що ми можемо споглядати головні зміни. І хоча зовні мало що змінилося, всередині автомобіль повністю змінився.

Як повідомляв Знай.uа китайці представили електрокар з рекордним запасом ходу до 800 км. Правда, до тестів ще рано, але автомобіль позиціонується як рекордсмен за автономності серед електрокарів такого типу.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Apple істотно здешевила вартість SE, і цьому посприяла дешева складання. Експерти повідомляють, що собівартість гаджет вкрай низька.