Xiaomi відома активним просуванням свого бренду. Деякі з її гаджетів навіть використовуються для відправки повідомлень в соціальні мережі, натякаючи на майбутній анонс. Але саме така діяльність і "видала" генерального директора компанії фанатам.

Скріншоти, gizchina

Варто відзначити, що в китайському сервісі мікроблогів є функція визначення моделі смартфона, з якого надсилалося повідомлення. Глава компанії Лей Цзюнь поділився постом, закликає фанатів купити кілька книжок, і викликав на свою адресу шквал критики. Виявилося, що засновник Xiaomi використовував для публікації гаджет Apple. Втім, нічого дивного, адже iPhone дійсно відмінні смартфони, а чолі китайської компанії не заборонено користуватися яблучним смартфоном.

Скріншоти, gizchina

Пізніше пост був видалений і повторно опублікований за допомогою Mi10 Pro, однак партнер Xiaomi Пан Цзютай все ж виступив на захист глави компанії. За словами партнера, кожен з топ-менеждеров або власників компанії повинен випробувати гаджети своїх конкурентів, що звучить цілком логічно. Однак, як користувачі, так і інтернет будуть пам'ятати довго.

Популярні новини зараз
Паралельні світи існують і ми живемо в одному з багатьох — фізики провели вражаюче дослідження Військовий розповів, скільки працівників ТЦК були на фронті: "Вони навіть не знають, що це" Українці можуть отримати до 3000 гривень на оплату газу: що потрібно зробити Чоловік знайшов 2,5 млн грн у банках від какао, але не зміг їх витратити: навіть банку не потрібні
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в мережу злили фото нового Mercedes-Benz S-Class, який покажуть публіці цього року. Правда, шпигуни показали люксовий автомобіль раніше, так що ми можемо споглядати головні зміни. І хоча зовні мало що змінилося, всередині автомобіль повністю змінився.

Як повідомляв Знай.uа китайці представили електрокар з рекордним запасом ходу до 800 км. Правда, до тестів ще рано, але автомобіль позиціонується як рекордсмен за автономності серед електрокарів такого типу.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Apple істотно здешевила вартість SE, і цьому посприяла дешева складання. Експерти повідомляють, що собівартість гаджет вкрай низька.