Минулого місяця Microsoft анонсувала наступне велике оновлення Windows 10 травня 2020 року, раніше відоме як 2004 та під кодовою назвою 20H1. І ось, через місяць, Microsoft випустила нову версію SDK і почала поширювати чергове велике оновлення Windows 10.

Синій екран смерті Windows, pexels.com
Синій екран смерті Windows, pexels.com

Спочатку Microsoft планувала запустити оновлення сьогодні. Але виявлена в останній момент уразливість нульового дня змусила компанію трохи змістити дату публічного релізу. Зараз компанія орієнтується на 28 травня. Нагадаємо, що широка доступність не означає миттєву установку, так що доведеться ще трохи почекати. Оновлення буде автоматично запроваджені на сумісних пристроях поступово.

Як ми неодноразово повідомляли, всупереч очікуванням, основне свіже травневе оновлення, як і попереднє листопадове оновлення Windows 10, не принесе нічого радикально нового для звичайних користувачів.

найважливіше нововведення в травневому оновлення Windows10 - для розробників. Це поліпшена версія середовища Windows Subsystem для Linux 2 (WSL2). Він включає в себе модифіковану версію ядра Linux власної розробки Microsoft. Нагадаємо, Microsoft оголосила про додавання ядра Linux Windows рік тому, а в червні 2019 року була випущена перша тестова збірка ОС.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам "заморозять" виплати: у жовтні терміново треба звернутись до ПФУ У рахунках за воду будуть нові суми: платити доведеться ще більше За куб 104 грн: які проблеми чекають на споживачів, після підвищення тарифів на воду З жовтня почнуться виплати: українці можуть готувати гаманці
Показати ще

Оновлення приносить нові функції і оновлений інтерфейс для голосового помічника Cortana. Крім того, були додані деякі поліпшення в пошуку. А також безліч дрібних змін в графічному інтерфейсі, включаючи нові іконки для додатків.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Синій екран смерті Windows, pexels.com
Синій екран смерті Windows, pexels.com

Нагадаємо, що в мережу злили фото нового Mercedes-Benz S-Class, який покажуть публіці цього року. Правда, шпигуни показали люксовий автомобіль раніше, так що ми можемо споглядати головні зміни. І хоча зовні мало що змінилося, всередині автомобіль повністю змінився.

Як повідомляв Знай.uа китайці представили електрокар з рекордним запасом ходу до 800 км. Правда, до тестів ще рано, але автомобіль позиціонується як рекордсмен за автономності серед електрокарів такого типу.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Apple істотно здешевила вартість SE, і цьому посприяла дешева складання. Експерти повідомляють, що собівартість гаджет вкрай низька.