Лімузин під назвою American Dream побудований у 1990-х роках відомим американським кастомайзером Джеєм Орбергом. Автомобіль завдовжки 30 метрів зібраний з двох Cadillac Eldorado 1976 року. Крім рекордної довжини, за рух ТЗ відповідають відразу 2 двигуна. Також на задній площадці розмістився вертоліт, басейн з трампліном для стрибків у воду, гідромасажна ванна і галявина для гольфу. Відмінна альтернатива будинку на колесах. Правда, з паркуванням біля лімузина величезні труднощі, не кажучи вже про розвороті або поворотах на вузьких вулицях. Швидше за все, в жвавому мегаполісі на такому авто їздити просто немає можливості.

Лімузин Американська мрія, vintagenewsdaily

Останні роки лімузин належав технічному навчальному центру Autoseum в штаті Нью-Йорк. Правда, відновити лімузин не вдалося через брак фінансування. Тепер же лімузин перейшов в нові руки. Колишній і нинішній власники планують спільними зусиллями повернути “Американської мрії” її колишній вигляд і славу. Роботу тепер уже над спільним проектом Майк Меннінг і Майк Дезер (власник музею в Орландо) почали в серпні 2019 року.

Перед транспортуванням з Нью-Йорка до Флориди, лімузин розділили на дві частини і повантажили на причепи. Після закінчення реставрації автомобіль стане частиною музею як експонат. Будемо сподіватися, що цього разу реставрація буде успішною, так як автомобіль є живою легендою.

Лімузин Американська мрія, vintagenewsdaily

Популярні новини зараз
Просто так до школи не пустять: встановлюють суворі правила – перевірятимуть усіх Українцям пообіцяли велику індексацію пенсій: на скільки виростуть виплати "Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в мережу злили фото нового Mercedes-Benz S-Class, який покажуть публіці цього року. Правда, шпигуни показали люксовий автомобіль раніше, так що ми можемо споглядати головні зміни. І хоча зовні мало що змінилося, всередині автомобіль повністю змінився.

Як повідомляв Знай.uа китайці представили електрокар з рекордним запасом ходу до 800 км. Правда, до тестів ще рано, але автомобіль позиціонується як рекордсмен за автономності серед електрокарів такого типу.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Apple істотно здешевила вартість SE, і цьому посприяла дешева складання. Експерти повідомляють, що собівартість гаджет вкрай низька.