Американська компанія Apple готує до виходу накладні навушники AirPods Studio, і вже з'явилася інформація про технічні деталі нового пристрою: крім шумозаглушкы він автоматично визначить праву і ліву сторони і поставить музику на паузу, якщо власник повісив навушники на шию, пише HighTech Plus з посиланням на 9to5Mac.

Однією з ключових функцій звичайних навушників-вкладишів AirPods було розпізнавання положення - спеціальні сенсори зазначають, коли навушник не у вусі, щоб призупинити відтворення. Те ж саме буде і в AirPods Studio, але із змінами, пов'язаними з іншою конструкцією: Apple розробляє сенсори, які підкажуть, знаходяться навушники на голові або на шиї.

AirPods Pro, Лайфхакер
AirPods Pro, Лайфхакер

Якщо власник AirPods Studio повісив навушники на шию, відтворення буде припинено так само, як ніби він зняв їх зовсім.

Ще один новий сенсор дозволить вам не замислюватися про те, як правильно одягати навушники - пристрій автоматично визначить праве і ліве вухо і налаштує звукові канали відповідним чином.

Популярні новини зараз
В Україні "заморожують" виплати на 3 роки: як зміниться реальний розмір пенсій та зарплат Куб газу – по 15 грн, світло – 7,5 грн: українців обдеруть як липку Лише 4 години на день зі світлом: тривожний прогноз від влади Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати
Показати ще

AirPods Pro, IT-HERE
AirPods Pro, IT-HERE

Як і в AirPods Pro Studio буде функція активного шумозаглушення, яку можна при бажанні відключити.

Apple вважає, що основними користувачами AirPods Studio будуть професіонали в області звуку. Орієнтовно ціна складе $ 349.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в мережу злили фото нового Mercedes-Benz S-Class, який покажуть публіці цього року. Правда, шпигуни показали люксовий автомобіль раніше, так що ми можемо споглядати головні зміни. І хоча зовні мало що змінилося, всередині автомобіль повністю змінився.

Як повідомляв Знай.uа китайці представили електрокар з рекордним запасом ходу до 800 км. Правда, до тестів ще рано, але автомобіль позиціонується як рекордсмен за автономності серед електрокарів такого типу.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Apple істотно здешевила вартість SE, і цьому посприяла дешева складання. Експерти повідомляють, що собівартість гаджет вкрай низька.