Восени 2017 року, коли Tesla разом з вантажівкою абсолютно несподівано показала новий чотиримісний суперкар, повідомлялося, що його запустять у виробництво в 2020 році. Прем'єра серійного Semi в результаті відклали на два роки, а тепер з'ясувалося, що і Roadster вийде з запізненням на такий же термін – як мінімум. На жаль, компанії довелося відкласти вихід суперкара з-за кількох причин.

Tesla, gettyimages
Tesla, gettyimages

приміром, компанія повинна для початку налагодити виробництво вже існуючих електрокарів, а також вирішити всі питання з відкриттям нових заводів і фабрик для виробництва.

По актуального графіку частини з цих цілей передбачається досягти лише до кінця 2021 року, а це означає, що новий Tesla Roadster з'явиться не раніше 2022-го. При цьому, запевнив Маск, суперкар настільки гарний, що всі, хто дійсно чекає його, не пошкодують про це.

Нагадаємо, базові характеристики Tesla Roadster – 100 км/год за 2,1 секунди, максимальна швидкість понад 402 км/год і запас ходу в 1000 кілометрів на одному заряді батареї на 250 кіловат-годин. Правда, цінник в 200 тисяч доларів може відлякати потенційних покупців.

Популярні новини зараз
З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що в мережу злили фото нового Mercedes-Benz S-Class, який покажуть публіці цього року. Правда, шпигуни показали люксовий автомобіль раніше, так що ми можемо споглядати головні зміни. І хоча зовні мало що змінилося, всередині автомобіль повністю змінився.

Як повідомляв Знай.uа китайці представили електрокар з рекордним запасом ходу до 800 км. Правда, до тестів ще рано, але автомобіль позиціонується як рекордсмен за автономності серед електрокарів такого типу.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Apple істотно здешевила вартість SE, і цьому посприяла дешева складання. Експерти повідомляють, що собівартість гаджет вкрай низька.