EpicGames безкоштовно роздає гру Grand Theft Auto з 14 по 21 травня. Повідомлення про це було випадково опубліковано сьогодні в офіційному Twitter-акаунті магазину. Втім, тепер користувачі знають, що компанія назавжди роздасть цю гру, так що кожен бажаючий зможе отримати її безкоштовно.

GTA V
GTA V

Вперше про плани EGS запустити роздачу GTA 5 повідомив ігровий сайт GamePressure. Після цього, його інформацію підтвердив аналітик Даніель Ахмад, який раніше неодноразово відзначався достовірними джерелами. Що дивно, оголошення було видалено за кілька хвилин, але, як мовиться “інтернет пам'ятає всі”, так що про це інформація поширилася по ігровим спільнот з блискавичною швидкістю. Нагадаємо, що на момент виходу гра продавалася за ціною в районі 1500 гривень.

GTA VI
GTA VI

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
"Заморозки не буде": відома тарологиня відповіла, коли припиняться обстріли, і якою буде осінь 2024 Паралельні світи існують і ми живемо в одному з багатьох — фізики провели вражаюче дослідження Чоловік знайшов 2,5 млн грн у банках від какао, але не зміг їх витратити: навіть банку не потрібні "Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони
Показати ще

Нагадаємо, що в мережу злили фото нового Mercedes-Benz S-Class, який покажуть публіці цього року. Правда, шпигуни показали люксовий автомобіль раніше, так що ми можемо споглядати головні зміни. І хоча зовні мало що змінилося, всередині автомобіль повністю змінився.

Як повідомляв Знай.uа китайці представили електрокар з рекордним запасом ходу до 800 км. Правда, до тестів ще рано, але автомобіль позиціонується як рекордсмен за автономності серед електрокарів такого типу.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Apple істотно здешевила вартість SE, і цьому посприяла дешева складання. Експерти повідомляють, що собівартість гаджет вкрай низька.