Глава відділу штучного інтелекту Facebook Джером Пезенти намагався вступити в публічну дискусію з Ілоном Маском, сказавши, що останній "поняття не має, про що говорить, коли мова йде про штучний інтелект. Щоправда, суперечки так і не відбулося, бо в свою чергу голова ради директорів Tesla заявив, що Facebook відстій.

Так, все розпочалося з матеріалу видання CNBC, який стосувався "складних відносин" Ілона Маска зі спільнотою дослідників, що вивчаю штучний інтелект. Зокрема, мова йшла про висловлювання глави Tesla, коли останній заявив, що штучний інтелект є небезпечніший ядерної зброї та страшнішим противником, аніж Північна Корея.

Ілон Маск, фото Instagram
Ілон Маск, фото Instagram

В результаті після публікації статті, в Twitter публічно виступив глава відділу штучного інтелекту Facebook Жером Пезенти та почав публічну дискусію:

"Я вірю, що багато людей в спільноті могли б сказати це публічно. Ілон Маск поняття не має, що він несе про штучний інтелект. Немає такої речі, як AGI (штучний інтелект зі здатністю до усвідомлення себе), і наші розробки навіть близько не відповідають людському розуму.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Скріншот допису

AGI - безглуздий концепт, про нього не потрібно навіть говорити. Маск ж публічно говорить, що він з'явиться "дуже близько". Є багато ризиків з приводу штучного інтелекту, але він говорить про невірних (повстання машин), відволікаючи нас від реальних проблем", - написав він.

Скріншот допису

Вже через декілька годин на такі слова відреагував і сам Маск, заявивши, що "Facebook відстій, тим самим закінчивши дискусію.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Маск відновив роботу заводу Tesla, незважаючи на небезпеку вірусу

Як повідомляв Знай.uа голова Xiaomi назвав кращий смартфон компанії за всю її історію.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Microsoft приступила до впровадження травневого update 10, яке принесе купу корисних змін, в тому числі і змінений інтерфейс.