Strategy Analytics оголосила рейтинг найбільш популярних смартфонів з операційною системою Android в першому кварталі цього року.

SAMSUNG GALAXY A51, gizchina

Список очолює Samsung Galaxy A51. Його продажу за січень-березень склали близько 6 мільйонів одиниць, що відповідає приблизно 2,3% світового ринку. На другому місці у нас Redmi 8 з часткою 1,9%. Крім того, на третьому місці у нас Samsung Galaxy S20 + з результатом 1,7%.

Далі йдуть смартфони Samsung Galaxy A10s і Redmi Note 8, кожен з яких займає приблизно 1,6% ринку. За ними слід Samsung Galaxy A20s з часткою близько 1,4%. Якщо ми подивимося на ринок смартфонів в цілому, то він був серйозно пошкоджений через нового коронавіруса. Пандемія призвела до закриття магазинів і торгових точок по всьому світу. Втім, це не завадило Samsung вибитися в лідери по продажах смартфонів, якщо брати статистику по кожній конкретній моделі.

За даними Strategy Analytics, у першому кварталі цього року в світі було продано 274,8 мільйона смартфонів. Це на 17% менше в порівнянні з першим кварталом минулого року, коли продажі склали 330,4 млн одиниць.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Samsung, gettyimages
Samsung, gettyimages

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що експерти стверджують, що 24 тисячі додатків для Android злили особисті дані мільйонів користувачів по всьому світу. Мова йде навіть про банківські карти, номери телефонів і справжній імен і прізвищ.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung хоче випустити унікальний гнучкий смартфон за ціною звичайного iPhone. Корпорація вирішила не економити на начинці, так що процесор буде топовим. Втім, експерти стверджують, що гаджет на початку продажів буде продаватися за ціною 1100 доларів, що дешевше навіть топового iPhone.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Tesla відклала вихід суперкара за 200 тисяч доларів. Причин декілька, за заявою Маска. Серед них варто відзначити, що компанія хоче збільшити обсяги виробництва вже існуючих електрокарів, а також відкрити кілька нових фабрик.