З кожним днем все більше і більше чуток про майбутню лінійці Samsung Galaxy Note 20.Один з інсайдерів розповів, що чекати від гаджета, який представлять вже в кінці цього літа.

Samsung Galaxy Note 20, gizchina

найцікавішим нововведенням може бути введення в серію пристроїв сканера відбитків пальців Qualcomm Sonic 3D Max другого покоління, який в 17 разів більше попереднього і дозволяє зчитувати два пальці одночасно, а сама технологія буде в кілька разів швидше.

Ємність акумулятора збільшиться порівняно з попередніми Note 10 з їх 3500 мАч в молодшій версії і 4 300 маг у старшій. Нова серія обзаведеться унікальним акумулятором від 4000 до 5000 мАч. Максимальний об'єм оперативної пам'яті становить 16 ГБ. Звичайно ж, дата виходу не зміниться, якщо порівнювати з минулим роком. Це означає, що смартфон покажуть в кінці серпня цього року.

Про ціни говорити поки рано.

Популярні новини зараз
Військовий розповів, скільки працівників ТЦК були на фронті: "Вони навіть не знають, що це" Українці можуть отримати до 3000 гривень на оплату газу: що потрібно зробити "Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу
Показати ще

Samsung Galaxy S10, скріншот з YouTube
Samsung Galaxy S10, скріншот з YouTube

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що експерти стверджують, що 24 тисячі додатків для Android злили особисті дані мільйонів користувачів по всьому світу. Мова йде навіть про банківські карти, номери телефонів і справжній імен і прізвищ.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung хоче випустити унікальний гнучкий смартфон за ціною звичайного iPhone. Корпорація вирішила не економити на начинці, так що процесор буде топовим. Втім, експерти стверджують, що гаджет на початку продажів буде продаватися за ціною 1100 доларів, що дешевше навіть топового iPhone.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Tesla відклала вихід суперкара за 200 тисяч доларів. Причин декілька, за заявою Маска. Серед них варто відзначити, що компанія хоче збільшити обсяги виробництва вже існуючих електрокарів, а також відкрити кілька нових фабрик.