Не секрет, що всі автоспортивні змагання коштує великих грошей, та й просто так потрапити в гоночну команду не так і просто. Особливо якщо мова йде про королівських гонках – Формулі 1. Але разом з тим, болід можна купити собі в приватне користування.

Benetton B192

Здавалося б, що боліди можуть коштувати ціле стан, але це не так. Гоночні авто володіють дуже великим розкидом цін, так що деякі з моделей можна купити дешевше люксового сучасного авто. Приміром болід F1 1970 років можна придбати приблизно за 200 тисяч фунтів стерлінгів (близько 240 тисяч доларів). Звичайно, боліди легендарних гонщиків обійдуться значно дорожче. Так, наприклад, машина Міхаеля Шумахера оцінена приблизно в 6 млн. фунтів стерлінгів (більше 7 млн. доларів). Втім, спорт це теж великі гроші, так що на їх тлі вартість боліда не здається такою захмарною.

Lotus Type 72

Найбільш зручними для пілотування непрофесіоналами є боліди 1970-1990 років, тому як більш сучасні машини вже дуже швидкі і вимагають навичок і підготовки. Хоча в будь-якому разі для участі у змаганнях необхідно буде оформити відповідну гоночну ліцензію та оформити документи FIA., так що купівлею боліда обмежиться не вийде. Не кажучи вже про професійну команду, яка буде обслуговувати авто під час гонки, а їхні послуги теж не з дешевих.

Популярні новини зараз
Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що експерти стверджують, що 24 тисячі додатків для Android злили особисті дані мільйонів користувачів по всьому світу. Мова йде навіть про банківські карти, номери телефонів і справжній імен і прізвищ.

Як повідомляв Знай.uа компанія Samsung хоче випустити унікальний гнучкий смартфон за ціною звичайного iPhone. Корпорація вирішила не економити на начинці, так що процесор буде топовим. Втім, експерти стверджують, що гаджет на початку продажів буде продаватися за ціною 1100 доларів, що дешевше навіть топового iPhone.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Tesla відклала вихід суперкара за 200 тисяч доларів. Причин декілька, за заявою Маска. Серед них варто відзначити, що компанія хоче збільшити обсяги виробництва вже існуючих електрокарів, а також відкрити кілька нових фабрик.