Розробники Microsoft допустили витік даних про Windows 10, завдяки якому стали відомі особливості нової прошивки. Оновлення отримало назву 20H2 і індекс 2009 не внесе глобальних змін в операційну систему. Втім, компанія все ж внесе зміни, і вони будуть дуже корисними.

Кращі альтернативи Microsoft Office
Кращі альтернативи Microsoft Office, pinterest.ru

Американська компанія акцентувала свою увагу на оптимізації продуктивності, мінімальному пакеті функцій і загальна якість роботи Windows 10. Будемо сподіватися, що компанія випустить оновлення без помилок, так як подібне вже відбувається на протязі останніх двох років, а страждають від цього мільйони користувачів по всьому світу. Що дивно оптимізація буде доступною в травневої прошивці, але ось вона стане доступною тільки восени. Схоже, компанія так буде тестувати нові функції ще до виходу оновлень, та отримувати відгуки від користувачів.

Ноутбук, фото: Pixabay
Ноутбук, фото: Pixabay

Випуск оновлення для ОС очікується у вересні-жовтні 2020 року.

Популярні новини зараз
В Україні "заморожують" виплати на 3 роки: як зміниться реальний розмір пенсій та зарплат Паралельні світи існують і ми живемо в одному з багатьох — фізики провели вражаюче дослідження Чоловік знайшов 2,5 млн грн у банках від какао, але не зміг їх витратити: навіть банку не потрібні Як мобілізовані "з вулиці" насправді воюють: одкровення з фронтових реалій
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Honda впровадила в свій флагманський мотоцикл технологію Android. Тепер двоколісний отримав підтримку Android Auto, яка включає в себе відтворення музики, навігацію, відображення вхідних дзвінків, і інші різноманітні функції, які раніше були доступні в авто.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google незабаром представить бюджетник Pixel 4a. Смартфон здивує публіку своєю ціною, і стане прямим конкурентом нового iPhone SE, який продається за 400 доларів. Обидва смартфони мають непогані характеристики, але у Pixel 4a є незаперечна перевага.

Також Знай.uа повідомляв, компанію Google обвинуватили в стеженні за користувачами.