Експерти з Strategy Analytics спробують з'ясувати. Втім, це не завадило Samsung вибитися в лідери по продажах смартфонів, якщо брати статистику по кожній конкретній моделі. На другому місці у нас Redmi 8 з часткою 1,9%. Компанія Samsung вдало змінила стратегію ведення бізнесу, продаючи бюджетні смартфони за доступною ціною, при цьому начинка у них цілком собі непогана за такі гроші.

смартфон у руках, фото Pxhere
смартфон у руках, фото Pxhere

Далі за популярністю - Xiaomi Redmi Note 8 / Note 8T і Samsung Galaxy A51, яких було реалізовано вісім і шість мільйонів апаратів відповідно. Смартфон був проданий у кількості 18000000 примірників. Це на 17% менше в порівнянні з першим кварталом минулого року, коли продажі склали 330 400 000 одиниць. Втім, на це вплинула ситуація в світі, так як ми боремося з коронавірусом ще з лютого цього року.

смартфон у руках, фото: pxhere
смартфон у руках, фото: pxhere

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Військовий розповів, скільки працівників ТЦК були на фронті: "Вони навіть не знають, що це" Куб газу – по 15 грн, світло – 7,5 грн: українців обдеруть як липку "Потребує молодих": військовий назвав оптимальний вік для мобілізації Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" зізналася, скільки тисяч доларів їй потрібно щомісяця для себе: "Це прикро"
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Honda впровадила в свій флагманський мотоцикл технологію Android. Тепер двоколісний отримав підтримку Android Auto, яка включає в себе відтворення музики, навігацію, відображення вхідних дзвінків, і інші різноманітні функції, які раніше були доступні в авто.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google незабаром представить бюджетник Pixel 4a. Смартфон здивує публіку своєю ціною, і стане прямим конкурентом нового iPhone SE, який продається за 400 доларів. Обидва смартфони мають непогані характеристики, але у Pixel 4a є незаперечна перевага.

Також Знай.uа повідомляв, компанію Google обвинуватили в стеженні за користувачами.