Кілька тижнів тому стало відомо про уразливості в стандартному поштовому додатку на смартфонах Apple. Втім, помилка досі існує в ОС, так як компанія не поспішайте виправляти.

Коли стане доступним оновлення, яке виправляє цю вразливість - невідомо. Варто відзначити, що уразливість залишиться на тих пристроях, які не зможуть оновитися до iOS 13, так що компанії доведеться випустити оновлення для старих гаджетів.

фото Getty Images
Apple, iPhone // фото Getty Images

Співробітники компанії ZecOps, яка спеціалізується на питаннях інформаційної безпеки, стверджують, що проблеми з поштовим додатком в iOS набагато серйозніше, ніж Apple намагається показати, особливо тепер, коли інформація про уразливості просочилася в ЗМІ і стала відома публічно. Подібний інцидент показав, що навіть передова захист iPhone, який так розхвалює Apple не здатна протистояти зломів, що наражає на небезпеку будь-якого власника iPhone.

iPhone SE 2, фото Apple
iPhone SE 2, фото Apple

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Honda впровадила в свій флагманський мотоцикл технологію Android. Тепер двоколісний отримав підтримку Android Auto, яка включає в себе відтворення музики, навігацію, відображення вхідних дзвінків, і інші різноманітні функції, які раніше були доступні в авто.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google незабаром представить бюджетник Pixel 4a. Смартфон здивує публіку своєю ціною, і стане прямим конкурентом нового iPhone SE, який продається за 400 доларів. Обидва смартфони мають непогані характеристики, але у Pixel 4a є незаперечна перевага.

Також Знай.uа повідомляв, компанію Google обвинуватили в стеженні за користувачами.