У популярній соціальній мережі Instagram з'явилася нова функція, яка стосується прямих ефірів. Тепер прямі ефіри можна залишити на сторінці вашого облікового запису, що помітно збільшить функціонал сервісу. Якщо раніше ефір можна зберегти тільки в Stories на 24 години, то тепер його можна перекинути відразу в IGTV, і ефір не матиме обмежень за часом.

смартфон у руках, фото: pxhere
смартфон у руках, фото: pxhere

Наголошується, що це стосується всіх профілів, навіть з невеликою кількістю передплатників. Тоді як раніше діяло обмеження для відео IGTV - до 10 хвилин для профілів з великою аудиторією в кілька тисяч і більше передплатників. Instagram зробила цю функцію доступною для звичайних користувачів.

дівчина зі смартфоном у руках, фото Pxhere
дівчина зі смартфоном у руках, фото Pxhere

Проте, не обійшлося і без обмежень - зберегти відео на 24 години в Stories більше неможливо.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Honda впровадила в свій флагманський мотоцикл технологію Android. Тепер двоколісний отримав підтримку Android Auto, яка включає в себе відтворення музики, навігацію, відображення вхідних дзвінків, і інші різноманітні функції, які раніше були доступні в авто.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google незабаром представить бюджетник Pixel 4a. Смартфон здивує публіку своєю ціною, і стане прямим конкурентом нового iPhone SE, який продається за 400 доларів. Обидва смартфони мають непогані характеристики, але у Pixel 4a є незаперечна перевага.

Також Знай.uа повідомляв, компанію Google обвинуватили в стеженні за користувачами.