Нещодавно Apple надала для Федеральної комісії із зв'язку (FCC) нормативний документ по мережевим адаптерам з низьким енергоспоживанням. У документі йдеться, що цей приватний мережевий адаптер призначений тільки для внутрішнього використання. Схоже, компанія хоче зайнятися не тільки виробництвом навушників і смартфонів.

Новий гаджет від Apple, gizchina

Цей документ був випущений під час регулярного оновлення бази даних FCC і охоплює малопотужні передавачі Wi-Fi, що працюють на частотах нижче 1 ГГц. Фактично це може означати, що він використовує протокол 802.11 ah для додатків IoT. Можливо, компанія хоче представити роутер, або будь-яке інше пристрій, який здатний передавати дані по бездротовому зв'язку.

Apple Watch, gettyimages
Apple Watch, gettyimages

згідно з сертифікацією типу A, наведеній у документі, цей пристрій є “фірмовим мережевим адаптером”. Він призначений для використання на фабриках, в офісах і в Apple Store, а не для продажу споживачам. У документі також говориться, що метою пристрою є “оптимізація ідентифікації або додавання надійних пристроїв в цілях безпеки”. Однак, це не означає, що гаджет точно не буде продаватися в майбутньому, так що девайс точно приверне до себе увагу.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Honda впровадила в свій флагманський мотоцикл технологію Android. Тепер двоколісний отримав підтримку Android Auto, яка включає в себе відтворення музики, навігацію, відображення вхідних дзвінків, і інші різноманітні функції, які раніше були доступні в авто.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google незабаром представить бюджетник Pixel 4a. Смартфон здивує публіку своєю ціною, і стане прямим конкурентом нового iPhone SE, який продається за 400 доларів. Обидва смартфони мають непогані характеристики, але у Pixel 4a є незаперечна перевага.

Також Знай.uа повідомляв, компанію Google обвинуватили в стеженні за користувачами.