Сполучені Штати і Китай все ще не можуть вирішити проблему з торгівлею. Обидві країни відстоюють свої позиції, а через це страждають компанії обох сторін. З боку США було зроблено кілька дій проти китайських компаній, таких як Huawei, яка занесена в чорний список і вважається компанією, що виконує шпигунську місію для уряду Китаю. Проте, Китай може завдати у відповідь удар, і це може торкнутися Apple.

Huawei, gettyimages
Huawei, gettyimages

Повідомляється, що китайський уряд готує свою “помста” політиці Дональда Трампа, яку китайська влада вважає неприйнятною по відношенню до Huawei. Зазначимо, що нещодавно Трамп продовжив санкції проти Huawei, якій заборонили співпрацювати з американськими компаніями. Подивимося, що зробить Китай, і наскільки сильно це може вплинути на компанію Apple.

Huawei Mate X, gettyimages
Huawei Mate X, gettyimages

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Honda впровадила в свій флагманський мотоцикл технологію Android. Тепер двоколісний отримав підтримку Android Auto, яка включає в себе відтворення музики, навігацію, відображення вхідних дзвінків, і інші різноманітні функції, які раніше були доступні в авто.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google незабаром представить бюджетник Pixel 4a. Смартфон здивує публіку своєю ціною, і стане прямим конкурентом нового iPhone SE, який продається за 400 доларів. Обидва смартфони мають непогані характеристики, але у Pixel 4a є незаперечна перевага.

Також Знай.uа повідомляв, компанію Google обвинуватили в стеженні за користувачами.