Китайський турист прізвища Чжоу у вересні 2019 року ловив рибу з одним в провінції Гуйчжоу і випадково впустив у річку телефон. Щоправда, зауважив він пропажу вже після того, як виплив на сушу, але і знайти смартфон вже не було можливості. На диво, його повернули власнику через 8 місяців.

смартфон у руках, фото: pxhere
смартфон у руках, фото: pxhere

"Я думав, що ніколи не зможу його знайти. Адже вода в річці була дуже каламутною", – заявив він. Однак через вісім місяців він отримав дзвінок від незнайомця, який сказав, що знайшов пристрій. Телефон повернув один з мешканців, який побачив гаджет, а ззаду була візитка власника телефону.

смартфон у руках, фото: pxhere
смартфон у руках, фото: pxhere

Коли турист отримав пристрій назад, він був украй здивований тому, що воно працює. Він зазначив, що йому навіть вдалося отримати фотографії з тієї поїздки, в якій його втратив. Щоправда, досі невідомо, про який смартфоні йде мова.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Honda впровадила в свій флагманський мотоцикл технологію Android. Тепер двоколісний отримав підтримку Android Auto, яка включає в себе відтворення музики, навігацію, відображення вхідних дзвінків, і інші різноманітні функції, які раніше були доступні в авто.

Як повідомляв Знай.uа компанія Google незабаром представить бюджетник Pixel 4a. Смартфон здивує публіку своєю ціною, і стане прямим конкурентом нового iPhone SE, який продається за 400 доларів. Обидва смартфони мають непогані характеристики, але у Pixel 4a є незаперечна перевага.

Також Знай.uа повідомляв, компанію Google обвинуватили в стеженні за користувачами.