Експерти з AnTuTu показали топ 10 бюджетних смартфонів весни 2020 року. Звичайно ж, майже всі позиції зайняли китайські смартфони.

Топ 10 кращих бюджетників 2020 року

Очолює десятку смартфон Oppo Reno3 5G на основі однокристальних системи MediaTek Dimensity 1000L, який набрав 405 159 балів за результатами тестування в AnTuTu. На другому місці знаходиться Honor 30S з фірмовою платформою Kirin 820, а на третьому місці - новачок в рейтингу Vivo S6 5G на базі Exynos 980. Всі ці смартфони відмінно справляються зі своїми завданнями, при цьому коштують дуже дешево, якщо порівнювати з флагманами.

Четверте місце дісталося Redmi K30 5G на основі Qualcomm Snapdragon 765G. Модель Vivo X30 5G з Exynos 980 була витіснена на п'яте місце, хоча в березні смартфон займав друге місце в рейтингу. Потім йдуть Vivo Z6 (Snapdragon 765G), OPPO Reno 3 Pro (Snapdragon 765G), Honor 9X Pro (Kirin 810), Huawei Nova 6 SE (Kirin 810) і Honor Play 4T Pro (Kirin 810).

смартфон, gettyimages
смартфон, gettyimages

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Що дивно, навіть серед бюджетників знайшлися ті смартфони, які вже підтримують 5G-мережу, і це не може не радувати. Правда, на території України ця функція поки що не працює.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що експерти назвали дату виходу нової серії GTA 6. Правда, судячи з усього, розробники не поспішають з випуском, так що геймерам доведеться почекати ще кілька років. Враховуючи, що GTA V все ще користується популярність, поспішати розробникам просто немає сенсу.

Як повідомляв Знай.uа, спорткари Lamborghini мають одну вразливість, яка може стати максимально небезпечною для водія та пасажира легкового автомобіля. Виявляється, вся справа в дверних ручках, які можуть замкнути пасажирів всередині, вибратися не буде можливості.

Також Знай.uа повідомляв, експерти назвали найбільш придатні для життя планети. Виявляється, таких всього декілька,і вони лише наполовину нагадують Землю.