Відома компанія Ubisoft, що займається виробництвом відеоігор, подала позов до суду на корпорацію Google і Apple. Французького виробника обурює наявність в магазинах додатків на iOS і Android ігри Area F2 (китайська копія гри Rainbow Six Siege). Дивно, але гра дійсно дуже схожа на дітище французької корпорації, і вона користується великою популярністю.

Як пише Bloomberg, Ubisoft звернулася до компаній Google і Apple з проханням видалити гру Area F2 з магазинів Google Play і App Store, адже вона порушує авторські слова.

Як стверджує французький виробник, Area F2, яку створила гонконгська студія Qooka Games, є "майже точної" копією їх фірмової гри Rainbow Six Siege. Судячи з скріншотам, так і є.

Втім, це вже не перший інцидент. Раніше компанія повідомляла, що багато конкуренти намагалися копіювати їх гру.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

В компанії не пояснили, чому позов подали не у виробника Area F2, а саме на Apple і Google. І можна припустити, що проблема в регіоні. Розробник Ejoy розміщено в Китаї - цей факт ускладнює завдання захисту авторських прав. Подивимося, як Google і Apple відреагують на дану заяву.

геймеры, gettyimages
геймеры, gettyimages

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що експерти назвали дату виходу нової серії GTA 6. Правда, судячи з усього, розробники не поспішають з випуском, так що геймерам доведеться почекати ще кілька років. Враховуючи, що GTA V все ще користується популярність, поспішати розробникам просто немає сенсу.

Як повідомляв Знай.uа, спорткари Lamborghini мають одну вразливість, яка може стати максимально небезпечною для водія та пасажира легкового автомобіля. Виявляється, вся справа в дверних ручках, які можуть замкнути пасажирів всередині, вибратися не буде можливості.

Також Знай.uа повідомляв, експерти назвали найбільш придатні для життя планети. Виявляється, таких всього декілька,і вони лише наполовину нагадують Землю.