Нещодавно в мережі з'явилося відео, на якому користувачі показують, що новий смартфон OnePlus 8 Pro має щось на зразок рентгенівського зору. Зараз стало відомо, що таку здатність мають в iPhone з Face ID. Втім, це не рентген, а інфрачервоні хвилі, які здатні камера вловлювати і розпізнавати. Крізь тонкий пластик вони здатні “пробиватися”, так що в цьому немає ніякої магії.

Фото, на яких iPhone "бачить" крізь предмети, користувачі публікують в соцмережах. Така функція є тільки в нових версіях iPhone, які мають функцію Face ID.

Як каже експерт, в теорії такий режим може бути в будь-камери з потужним інфрачервоним датчиком. Для цього користувачеві потрібно обійти програмні обмеження. За словами експерта, щоб розблокувати цю функцію потрібно ще постаратися, та й сам “рентген” не такий вже і потужний.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що експерти назвали дату виходу нової серії GTA 6. Правда, судячи з усього, розробники не поспішають з випуском, так що геймерам доведеться почекати ще кілька років. Враховуючи, що GTA V все ще користується популярність, поспішати розробникам просто немає сенсу.

Як повідомляв Знай.uа, спорткари Lamborghini мають одну вразливість, яка може стати максимально небезпечною для водія та пасажира легкового автомобіля. Виявляється, вся справа в дверних ручках, які можуть замкнути пасажирів всередині, вибратися не буде можливості.

Також Знай.uа повідомляв, експерти назвали найбільш придатні для життя планети. Виявляється, таких всього декілька,і вони лише наполовину нагадують Землю.