Найбільший постачальник напівпровідників TSMC перестав приймати замовлення на нові поставки від Huawei. Причиною стало посилення експортних правил США, які забороняють бізнесу працювати з китайською компанією, якщо він використовує американське або технології.

Huawei, gettyimages
Huawei, gettyimages

Варто відзначити, що Huawei і Apple є найбільшими клієнтами TSMC.

У розмові з TechCrunch представник TSMC заявила, що компанія планує дотримуватися закони та регулювання, в тому числі чітко слідувати американським експортними правилами.

Втім, повідомляється, що компанія Huawei очікувала такого повороту подій і замовила річний запас чіпсетів до прийняття посилення правил, так що рік в запасі у Huawei все ж є.

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Київстар відреагував на безмежні питання щодо підвищення тарифів: "Довго утримувався від цього..." ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Нагадаємо, що Китай може завдати у відповідь удар по ринку США, созавася санкції проти Apple, які будуть аналогічні Huawei з боку США.

Huawei Mate X, gettyimages
Huawei Mate X, gettyimages

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що експерти назвали дату виходу нової серії GTA 6. Правда, судячи з усього, розробники не поспішають з випуском, так що геймерам доведеться почекати ще кілька років. Враховуючи, що GTA V все ще користується популярність, поспішати розробникам просто немає сенсу.

Як повідомляв Знай.uа, спорткари Lamborghini мають одну вразливість, яка може стати максимально небезпечною для водія та пасажира легкового автомобіля. Виявляється, вся справа в дверних ручках, які можуть замкнути пасажирів всередині, вибратися не буде можливості.

Також Знай.uа повідомляв, експерти назвали найбільш придатні для життя планети. Виявляється, таких всього декілька,і вони лише наполовину нагадують Землю.