Ліллі Вачовскі, одна з постановщиц оригінальної трилогії “Матриця”, відповіла на слова Ілона Маска і Іванки Трамп у своєму твіттері. 17 травня глава Tesla і SpaceX без пояснень опублікував повідомлення: “Візьміть червону таблетку”. Звичайно, гучні слова Маска зробили свою справу, але ось непоміченим для очей творців “Матриці” залишитися не вдалося.

Ілон Маск, Twitter

Відсилання до епізоду, де Нєо відмовляється від ілюзії Матриці на користь реального світу, стала мемом, який багато в США вважають символом підтримки консервативної “правою” політики. Судячи з усього, своїм повідомленням Маск хотів висловитися на підтримку Дональда Трампа. До того ж, Трамп підтримав відкриття одного з заводів Tesla в Каліфорнії, всупереч проханням вчених і суспільства цього не робити.

Хоча Ілон Маск ніяк не пояснював свої слова, донька американського президента його підтримала, заявивши, що “вже прийняла червону таблетку”.

Схоже, що Вачовскі залишилася не в захваті від того, як використовують образ з її фільму. На даний момент її твіт набрав близько 230 тисяч лайків.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Нагадаємо, що мати Граймз яка працює журналісткою, розкритикувала один з недавніх постів Маска, в якому він закликав "вибрати червону таблетку".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що експерти назвали дату виходу нової серії GTA 6. Правда, судячи з усього, розробники не поспішають з випуском, так що геймерам доведеться почекати ще кілька років. Враховуючи, що GTA V все ще користується популярність, поспішати розробникам просто немає сенсу.

Як повідомляв Знай.uа, спорткари Lamborghini мають одну вразливість, яка може стати максимально небезпечною для водія та пасажира легкового автомобіля. Виявляється, вся справа в дверних ручках, які можуть замкнути пасажирів всередині, вибратися не буде можливості.

Також Знай.uа повідомляв, експерти назвали найбільш придатні для життя планети. Виявляється, таких всього декілька,і вони лише наполовину нагадують Землю.