Ринок ультраэксклюзивных броньованих автомобілів за останні кілька років збільшився і тепер включає в себе більшість автомобілів преміального класу, тому, якщо вам потрібні куленепробивні Benz, Bentley, BMW або навіть Infiniti, кілька компаній можуть відповісти на дзвінок.

Armored 2020 Infiniti QX80, gizchina

У компанії Inkas дуже велике портфоліо, яке недавно поповнилося автомобілем Infiniti QX80 2020 року. Флагманський позашляховик пропонує балістичну захист BR6, яка допомагає йому витримувати багаторазові постріли з 7,62-мм штурмової гвинтівки і вибухи до двох ручних гранат DM51.

Канадська компанія зробила весь пасажирський салон куленепробивним, оснастивши автомобіль багатошаровим стійким склом і посиленими дверними петлями. Акумулятор і електронний модуль управління захищені від куль, посилена підвіска, щоб допомогти їй впоратися із зайвою вагою.

Потужність виходить від стандартного 5,6-літрового бензину V8, який видає 400 л. с, підключений до семиступінчастою автоматичною коробці передач і повним приводом.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Про ціну компанія не повідомила, але ціна на новинку близько 100 000 доларів.

Крім того, клієнтам доведеться розщедритися, якщо їм потрібні такі функції, як система пожежогасіння, аварійне освітлення, надпотужні гальма і колеса, домофон і деякі інші предмети, оскільки всі вони є додатковими функціями.

Armored 2020 Infiniti QX80, gizchina

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що експерти назвали дату виходу нової серії GTA 6. Правда, судячи з усього, розробники не поспішають з випуском, так що геймерам доведеться почекати ще кілька років. Враховуючи, що GTA V все ще користується популярність, поспішати розробникам просто немає сенсу.

Як повідомляв Знай.uа, спорткари Lamborghini мають одну вразливість, яка може стати максимально небезпечною для водія та пасажира легкового автомобіля. Виявляється, вся справа в дверних ручках, які можуть замкнути пасажирів всередині, вибратися не буде можливості.

Також Знай.uа повідомляв, експерти назвали найбільш придатні для життя планети. Виявляється, таких всього декілька,і вони лише наполовину нагадують Землю.